T: +31 (0) 33 7200998
Terug
Code: ASC-BHV-8-A2
Training

Emergency response - basic

Description

Verlenen van eerste hulp (1 dag)

In dit onderdeel leren cursisten slachtoffers beoordelen en behandelen volgens de ABC-benadering. Cursisten leren reanimeren en hoe te handelen bij shock, huidwonden, ernstig uitwendig bloedverlies, brandwonden, botbreuken en ontwrichtingen en oogletsels. Naast de benodigde theorie worden de vaardigheden geoefend en getraind.

Beperking en bestrijding van een beginnende brand, communicatie en ontruiming (1 dag)

In dit onderdeel leren cursisten in de praktijk een beginnende brand te blussen. In het theoriedeel komt aan de orde hoe een brand ontstaat en zich verder ontwikkelt. Cursisten leren op welke wijze en met welke middelen een brand kan worden geblust. Vanzelfsprekend komen daarbij ook de gevaren bij het blussen aan bod. Verder in dit onderdeel aandacht voor de samenwerking met externe hulpverleningsdiensten. Welke informatie geef je door bij de melding van een incident? Hoe vindt de alarmering plaats? Wat is de rol van de BHV’er bij een ontruiming? Wat staat er in een ontruimingsplan? Welke voorzieningen moeten er in een gebouw zijn aangebracht? Allemaal vragen die in dit onderdeel van de opleiding worden beantwoord.

Certificering

Onze cursussen worden gegeven volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV)
en voldoen aan alle eisen die de wetgever stelt aan de opleiding van de BHV-er. Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van Ascent dat een jaar geldig is. U kunt uw certificaat verlengen door het volgen van een herhalingscursus.
Alle cursussen worden gegeven conform de richtlijnen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Er is geen vooropleiding vereist.

Code: ASC-BHV-8-A2
Duration training
2 days
Certificate
Ascent certificering

Price
On request
Location
Amersfoort

Request offer
Interested in a fully customized training?
Contact us!
Media
Training details
Number of people 8-10
Level Beginner
Training duration 2 days
Certificate Ascent certificering
Location Amersfoort
Code ASC-BHV-8-A2